UA-100689472-1

Glemt detaljer?

Talehold niveau 3

Talehold for øvede niveau 3         10.00-11.45 Du er stadig utilfreds med din talefærdighed, selv om det går rimelig godt med at gøre dig forståelig. Ud over artikulationsøvelser arbejder vi med at udtrykke ting på flere måder, samtaleøvelser, genfortælling, fri fortælling, sammenhæng mellem billede og ord. Du kan meget mere, end du

Talehold niveau 1

Udbygning af sprog fra ja/nej til enkle ord (apraksi). niveau 1 12.15-13.45 Vi starter forfra med meget enkle ord. Der arbejdes meget med artikulationsøvelser for at få din udtale af ord gjort tydeligere med hensigtsmæssige tunge- og læbestillinger.

Verden omkring os

Er holdet du skal melde dig på hvis du vil vide hvad der sker i verden lige nu. Der bliver lagt op til diskussion, grin og hyggelige timer, når vi tager fat på forskellige emnerder gør verden til det den er/var…

Erindrings-holdet

Kom og vær med på vores Erindringshold, hvor hyggeligt samvær og udveksling af gode historier er i højsædet. Der vil være plads til både personlige anekdoter og voresfælles erindringer om “de gode gamle dage”.

Skolens hjælpeservice

Vi kigger på det du synes er lidt svært i hverdagen. Breve du ikke forstår Regninger du skal betale Kontakt til offentlige instanser Din mobiltelefon eller abonnement Dit TV og kanaler Din IPad, computer eller printerHvis du har brug for en samtale, eller bare hyggesnakke over en kop kaffe, er det også en mulighed.

Hva’ spiser du?

Vil du tabe dig og/eller lære at forstå hvad du spiser. Så er dette kurset for dig. Du lærer om hvad kroppen behøver – hvad dine madvarer består af, samt myter og fakta om fødevarer og holdninger.

TOP