UA-100689472-1

Glemt detaljer?

Stolegymnastik

Det er for alle og især for dig der har lidt på sidebenene. Formålet er at tabe sig lidt og få en bedre fysik, samt viden om kost og ernæring.

Personlig træning

Decideret styrketræning med vægte, elastikker og din egen krop. Formålet er at styrke muskulaturen i kroppen, bedre balance og generel styrke.

Køre-tur-holdet

Vi kører i bil til udvalgte destinationer. Det kan være strand, skov, museum, cafe el. andet. Vi ska’ hygge os ska’ vi. Ekstraudgift til evt. mad og parkeringsafgift. Der er plads til 3 pr. hold.

Yoga

Kom og vær med til en dejlig yogapraksis, hvor der er fokus på at skabe balance og velvære både mentalt og fysisk. Vi har i hver time fokus på vores åndedræt og laver stillinger hvor alle kan være med. Vi får løsnet op i hele kroppen, og opbygger samtidig smidighed, styrke og balance.

Korsang & Musik

Korsang for mennesker med følger efter erhvervet hjerneskade af lettere til middelsvær grad. Målsætning: At nyde fællesskabsoplevelsen som det er at synge sammen og også den træning og tilfredsstillelse der opnås ved at arbejde med stemmen. Spiller du et instrument? Ta’ det endelig med!

Tirsdags-Cafe

Tirsdags-Cafe fra kl. 14.00-18.00 Vær med til vores tirsdagscafe, hvor der er hyggeligt samvær, spændende og sjove aktiviteter og dejlig mad på programmet. Vi spiller, maler, ser film og taler om alt mellem himmel og jord. Mød op og få en dejlig eftermiddag i hyggeligt selskab. Alle 23 uger koster 2000,-kr Personale: Evy Andersen &

TOP