UA-100689472-1

Glemt detaljer?

Madhold

Den gode mad er vigtig for os alle, vær med til at gøre hverdagen lidt sundere.

LÆSE/LYTTE GRUPPE

Vi læser/lytter til samme bog, og debatterer denne –eller vi læser ugens højdepunkter i aviser –debatterer det –hvad er ment med det der blev skrevet? Har det indflydelse på vores hverdag? Hvad mener jeg selv?

VI SYNGER OG LYTTER

Vi spiller gammelt musik og synger med. Deltagerne kommer selv med god musik eller vi finder det på youtube.  Det er svært at være sur når man synger.

FREDAGSBAR

Der serveres drinks med og uden alkohol samt snacks. Kan evt. kombineres med et månedligt Banko med fine præmier. Vi snakker, lytter til musik og får en svingom (egen betaling og sponsorer)

LIVSTRÆET

Alle har deres unikke historie. Vi prøver hver især at lave et livstræ med billeder og anekdoter. Vi lytter, fortæller og skriver ned. Deler vores historier, både de gode og de onde. hvad du vil, eller vi kan hjælpes ad. Evt. brug af tablets eller andre digitale medier.

KREA-GRUPPEN

Kreativitet er ikke kun at male billeder. Hvad kan vi få ud af det vi har smidt ud i fællesskab? kan vi modellere? Strikke? Hækle? Papirklip? Blomsterdekoration? Flette med papir, siv eller andet materiale? Lave smykker, reparere tøj/ting selv. Hvad byder årstiden? Kan vi skabe kunst i fællesskaber? Fortolkninger af samme opgave? Kan vi selv

TOP

NYT. NYT. NYT. NYT. 

Så starter der et lungetrænings hold op

Første gang onsdag d. 15 marts,

derefter følgende onsdage

Marts

22-29/3

April

12-19-26/4

Maj

17–31/5

og endelig 14-28 Juni i alt 10 gange inden sommerferien.

Pris 500 kr for alle gange og tidspunktet er kl 10-12 på Afasiskolen