UA-100689472-1

Glemt detaljer?

Yoga

Kom og vær med til en dejlig yogapraksis, hvor der er fokus på at skabe balance og velvære både mentalt og fysisk. Vi har i hver time fokus på vores åndedræt og laver stillinger hvor alle kan være med. Vi får løsnet op i hele kroppen, og opbygger samtidig smidighed, styrke og balance.

Korsang & Musik

Korsang for mennesker med følger efter erhvervet hjerneskade af lettere til middelsvær grad. Målsætning: At nyde fællesskabsoplevelsen som det er at synge sammen og også den træning og tilfredsstillelse der opnås ved at arbejde med stemmen. Spiller du et instrument? Ta’ det endelig med!

Computer og IPad træning

På disse hold vil der være edb-opgaver i Office programmerne (Word, Excel, PowerPoint, Publisher). Vi tilpasser opgaverne efter den enkeltes niveau. Der vil også være internetsøgning hvor vi udforsker nettet bl.a. youtube, nyhedsportaler, facebook o.m.a. Har du en IPad og er lidt usikker på hvordan man bruger den fuldt ud, kan du med fordel melde

Bassintræning

Alle kan deltage. Vandskræk er ingen hindring. Træningsøvelser, svømning og hygge er ingredienserne i det 34 grader varme vand. Træningen og det varme vand i kombination blødgører, smidiggør og styrker hele kroppen. I svømmehallen forefindes lift, korkbælter, svømmeveste m.m. HUSK BADETØJ/ HÅNDKLÆDE Ved hjælp til mere end alm. Omklædning skal man selv medbringe hjælper, disse

Afspænding

Henvender sig til alle uanset handicap og foregår på hold. Du lærer træningsøvelser og afspændingsteknikker, som har til formål at give styrke, smidighed og velvære. Her får du afspændt kroppen via meditation bevægelse og dejlig massage. Alle øvelser og teknikker er afpasset den enkelte elev og kan anvendes overalt.

Park-tour

Foregår i københavnske parker, tæt på offentlig transport. Motionsgang i dejlige parker hvor vi får sved på panden og samtidig nyder, og hører lidt om parkerne. Styrker din kondition og gang – udvider din horisont.

TOP