Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/ncjaeger.dk/afasiskolen.dk/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2722
Holdene - Skolen for Apopleksi- og Afasiramtes % UA-100689472-1

Glemt detaljer?

HUKOMMELSES-TRÆNING

Her træner vi vores hukommelse. Vi løser opgaver af forskellig art, såsom sudoku, krydsord og tilpassede opgaver med masser af ord og tal. Indimellem læser vi og taler om hvad der sker i verden.

Samtalehold

Her taler vi om det der rører sig i verden, dit liv, eller fordyber os i emner. Det kan være hvad som helst. Vi finder en rød tråd som gavner os i samtalen.

FILMAFTEN incl. mad

Er der en film du ikke har fået set endnu? Vil du gerne gense en gammel klassiker? Er du til Action –drama – science fiktion eller romantiske film? Vi laver en filmaften en gang om måneden, hvor vi starter med at spise sammen og ser herefter en film vi i fællesskab har bestemt. Tilmeld dig og få nogle

Lungetræning

Jeg elsker at træne, men endnu mere at motivere andre til en sundere og mere aktiv livsstil. På dette hold får du en lungetræning der er i dit tempo – men humøret bliver højt.

PC-IPAD-MitID-eboks m.m

Vi hjælper med opdatering af din Ipad, PC m.m Vi kan også hjælpe med kontakt til det offentlige eller bank.

MUSIK- Samvær og samtale

Musik inspirerer til samtale og samvær. Vi vælger forskellige sange og synger sammen. Taler om sangen og musikken, og om hvad den vækker i os af tanker og meninger. Vi nyder fællesskabsoplevelsen, det at synge sammen og den træning og tilfredsstillelse der opnås ved at arbejde med stemmen.Spiller du et instrument? Ta’ det endelig med!

TOP